Diensten

Reparatie & Onderhoud

Bij Yachtservice H2OSports houden wij ons bezig met reparaties en onderhoud aan binnenboord- en buitenboordmotoren, zowel diesel als benzine. Alle merken motoren die wij onder handen nemen, worden indien mogelijk voorzien van originele onderdelen, zodat eventuele lopende garanties van de motorenfabrikant behouden blijven. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op originele onderdelen voor Volvo Penta, Yanmar, Bukh, Perkins, Solé en Suzuki motoren.

Wij begrijpen dat uw boot of jacht een waardevol bezit is en daarom is regelmatig onderhoud van groot belang. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunnen problemen worden voorkomen en de levensduur van uw boot of jacht verlengen. Bovendien zal het ook de veiligheid en prestaties van uw boot of jacht verbeteren.

yanmar 4LV150

Elektrische systemen

Yachtservice H2OSports is specialist in het onderhouden en installeren van diverse scheepselektronica, zoals:
Dashboards
Watermakers
Vloeistofpompen
Tanksensoren
Laders & omvormers $ Combines
Besturingssystemen
Zonnepanelen
Kachels & Airco’s
Domotica
Navigatiesystemen en stuurautomaten
Lood Accu’s , gel accu,s cellen & Lithiumbatterijen

Onze professionals werken met vrijwel alle bekende merken, waaronder Raymarine en Victron Energy. Wij zijn dealer van beide merken, omdat we overtuigd zijn van hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Raymarine
Raymarine is al meer dan 80 jaar actief in de nautische industrie en staat bekend om haar gebruiksvriendelijke, robuuste apparatuur. Zelfs in slechte weersomstandigheden kunt u op de kaartplotters en andere producten van Raymarine vertrouwen. Met een betrouwbaar dealernetwerk is er altijd hulp in de buurt voor gebruikers van Raymarine.

Victron Energy
Victron Energy is al meer dan 45 jaar een toonaangevende leverancier van onafhankelijke stroomvoorzieningen. Hun producten zijn te kenmerken door betrouwbaarheid, lange levensduur, efficiëntie en sterkte. Ze zijn ontworpen en gemaakt voor zware omstandigheden en hebben een wereldwijd netwerk. Victron Energy is niet alleen geschikt voor de pleziervaart, maar ook voor de mobiliteit sector en industrie.
Bij Yachtservice H2OSports blijft u altijd vrij in de keuze van het merk. Wij helpen u graag verder met advies over de producten van Victron Energy en andere merken. Of u nu een storing heeft in een elektrische schakeling of een complete refit wilt, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Yachtservice

Yachtservice H2OSports biedt meer dan alleen reparaties en onderhoud aan binnenboord- en buitenboordmotoren. Onze “TOTAL YACHTSERVICE” formule betekent dat we ook allerlei andere diensten aanbieden om het verblijven op uw schip zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder een aantal voorbeelden van wat we voor u kunnen doen:

  • Inbouw van boeg- en hekschroeven,
  • navigatieapparatuur en laadsystemen
  • Brandstofvoorziening
  • Roestvrijstaal reparaties
  • Reparaties aan dekzeilen en kappen
  • Polyesterreparaties

Of het nu gaat om het onderhouden van uw boot of jacht of het aanbrengen van extra gemakken aan boord, bij Yachtservice H2OSports kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volop genieten.

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
9.00 -12.30 uur - 13.30- 17.00 uur
M.u.v. feestdagen

© 2022 Yachtservice H2O Sports