Suzuki

De Suzuki deal:

Tot en met 31 juli 2024, bieden wij uitzonderlijke kortingen tot € 250,- op modellen zoals de DF2.5, DF4, DF5, DF6, en DF8. Voor de modellen DF9.9, DF15 en DF20 met tillerhendel, loopt de korting zelfs op tot € 400,-. Deze spectaculaire kortingen zijn een toevoeging op de standaard 6 jaar garantie die u van Suzuki Marine mag verwachten.

Suzuki marine is fabrikant van buitenboordmotoren met een geschiedenis die teruggaat tot 1909. Opgericht in Japan, is Suzuki uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk in de auto, motorsport en maritieme industrie. Het bedrijf staat bekend om zijn produceren van hoge kwaliteit, met een focus op innovatie, prestaties en klanttevredenheid.

Bij Suzuki geloven ze in het belang van innovatie ontwikkeling. Ze werken ze voortdurend aan het verbeteren van hun producten door de hoge kwaliteit van de motoren zijn ze een betrouwbare keuze zijn voor booteigenaren over de hele wereld.

Suzuki marine

Bij H2OSports kunt u terecht voor een brede keuze uit buitenboordmotoren. Suzuki’s buitenboordmotoren zijn beschikbaar in verschillende vermogens, van 2.5 pk tot 350 pk. Dankzij de innovatieve technologie en precieze engineering zijn de motoren zeer efficiënt en bieden ze een uitstekende prestatie.

Marktleider

Suzuki Marine is al veertien jaar op rij het populairste merk van buitenboordmotoren in Nederland. Dankzij hun innovatieve technologieën, hoge betrouwbaarheid, sterke prestaties en lage verbruik, groeit de populariteit van Suzuki buitenboordmotoren alsmaar door.

NMMA Awards

Suzuki Marine is er trots op dat hun buitenboordmotoren herhaaldelijk zijn erkend met diverse awards en onderscheidingen voor hun innovatie, prestaties en betrouwbaarheid. Dit is een erkenning voor het harde werk en de toewijding van het bedrijf om de beste producten te leveren aan hun klanten. Een voorbeeld van zo’n onderscheiding is de prestigieuze NMMA Innovation Award, die is uitgereikt aan de Suzuki Lean Burn Control technologie die de brandstof bespaard bij lagere toerentallen en constante snelheid.

6 jaar garantie!

Suzuki Marine gaat vanaf 2023 een uniek 6 jaar garantie bieden op hun buitenboordmotoren. Deze garantie is een uitbreiding van de bestaande garantieperiode en is bedoeld om de klanten nog meer vertrouwen te geven in de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Deze garantie dekt defecten aan materialen en constructie die zich voordoen binnen deze periode. Dit toont aan dat Suzuki Marine zich sterk verbindt aan de tevredenheid van hun klanten en hun producten van topkwaliteit zijn.

Onderhoud

Om de levensduur, prestaties en betrouwbaarheid van uw Suzuki buitenboordmotor te verlengen, is onderhoud van groot belang. Bovendien is het volgen van een regelmatig onderhoudsschema een vereiste om gebruik te kunnen maken van de 6-jarige garantie van Suzuki. Daarom is het aan te raden om het onderhoud uit te laten voeren door een erkende Suzuki dealer. Bij H2OSports adviseren wij om de motor na afloop van het vaarseizoen bij ons te brengen voor een kleine of grote servicebeurt. Zo houden wij het onderhoudsschema in de gaten en inspecteren we de motor op eventuele mankementen, zodat uw motor klaar is voor het volgende seizoen.

Voor meer info kijk in de  brochure hieronder

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
9.00 -12.30 uur - 13.30- 17.00 uur
M.u.v. feestdagen

© 2022 Yachtservice H2O Sports